Kategorije

BESPLATNA DOSTAVA ARANŽMANA NA VARAŽDINSKO GROBLJE ZA NARUDŽBE DO 24.10.

21. listopada 2019. 0 Comments
Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća, i ove su godine najpopularniji. Osim od krizantema, cvjećarnica Krizantema nudi i aranžmane od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhe aranžmane. Narudžbe se primaju do 24.10. na broj telefona 332-773 ili osobno u Parkovima na adresi Hallerova aleja 8.

Uz pomoć Parkova na poseban način uredite grobove svojih najmilijih povodom blagdana Svih svetih

17. listopada 2019. 0 Comments
Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije, sadnje cvijeća na grobove. Ove usluge možete naručiti na: 042 332 770 ili pogrebnasluzba@parkovi.com 042 332 773 ili klesarstvo@parkovi.com

Izabrali smo najljepše vrtove i balkone Varaždina

2. kolovoza 2019. 0 Comments
Izabrani su najljepši varaždinski vrt i okućnica. Na natječaju Parkova, organiziranim s ciljem nagrađivanja Varaždinaca zaljubljenih u vrtlarenje, ali i motivacije njihovih sugrađana da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice, dodijeljeno je šest nagrada.

Zaprimanje e-računa od 1.srpnja 2019.godine

26. srpnja 2019. 0 Comments
Obveza zaprimanja isključivo elektroničkih računa u javnoj nabavi na snagu stupa 1. srpnja 2019.g. U skladu s tim, svim obveznicima javne nabave, među kojima su i Parkovi d.d., poslovni subjekti koji isporučuju robu, radove, odnosno usluge - dužni su izdavati elektroničke račune. Za sva pitanja slobodno nam se obratite na broj telefona 042 332 781.

Biramo "Najlepši varaždinski vrtek"!

14. lipnja 2019. 0 Comments
I ove smo godine odlučili nagraditi naše sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, nagradama za najbolje uređene okućnice. A uveli smo i jednu novu kategoriju - najljepši balkon! Prošle godine smo uživali u ocjenjivanju vaših remek djela, stoga se već sada veselimo pristiglim prijavama! Više o pravilima natječaja pročitajte u nastavku.

Parkovi sudjelovali u jednoj od najvećih turističkih investicija

1. travnja 2019. 0 Comments
Zadovoljni smo i ponosni što smo sudjelovali u ovakvo zahtjevnom projektu, kao što je Grand Park Hotel Rovinj, jednoj od najvećih turističkih investicija u našoj povijesti, naglašava Alen Runac, direktor Parkova Varaždin, koji su bili angažirani na izgradnji upravo otvorenog hotela te njegovog okoliša u zoni Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na jadranskoj obali.

Stručno Povjerenstvo odabralo najljepši varaždinski vrtek na Natječaju Parkova

1. rujna 2018. 0 Comments
Grad Varaždin je službeno dobio svoje najljepše vrtove. Na javnom natječaju Parkova prvu je nagradu za maštovito uređenje okućnice i 1000 kuna osvojila Snježana Zima, slijedi ju Josipa Perika, kojoj je za drugo mjesto pripala nagrada od 500 kuna dok je treća s osvojenih 300 kuna Grozdana Brlek. Svoje su nagrade i priznanja primile jučer na svečanoj dodjeli organiziranoj u Parkovima.

Dubravka Šuica Parkovima čestitala na prestižnoj nagradi na Floraartu 2018.

31. kolovoza 2018. 0 Comments
Europarlamentarka Dubravka Šuica za svojeg je današnjeg boravka u Varaždinu posjetila i Parkove, kako bi direktoru Alenu Runcu i djelatnicima čestitala na nagradi osvojenoj na Međunarodnoj vrtnoj izložbi u Zagrebu, Floraart 2018. Zastupnica je pritom pohvalila i brojnost, kako je rekla, zanimljivih cvjetnih aranžmana u gradu, a o kojima brinemo te istaknula Parkove kao jedno od poduzeća s na

Parkovi predstavljaju Gradsko groblje Varaždin na međunarodnoj konferenciji

31. kolovoza 2018. 0 Comments
Europska godina kulturne baštine 2018 okosnica je godišnje konferencije Udruga znamenitih groblja Europe (Association of Significant Cemeteries of Europe). Parkovi d.d. će na ovogodišnjoj konferenciji predstaviti Gradsko groblje Varaždin u suradnji s upraviteljem Zavoda za znanstveni rad HAZU u Varaždinu dr. sc. Vladimirom Huzjanom.