> Početna > Impressum

Impressum


design by

 D MANAGEMENT Marketinška Agencija
2014.
 powered by HorusCMS

design: Juraj Mrazović
programiranje: Zdenko Gradečak / Juraj Mrazović
obrada podataka: Martina Gerbus
Photo: Darko Gorenak | Juraj Mrazović

Predstavljanje mobilne aplikacije VaraždinCemetery

Sa željom da snaga mobilne tehnologije unaprijedi zadovoljstvo korisnika groblja, Parkovi d.d. su u suradnji sa poduzećem EONIdeas izradili mobilnu aplikaciju VaraždinCemetery. Aplikacija će se predstaviti javnosti u petak, 31.3.2017.godine.

VaraždinCemetery je aplikacija namijenjena turistima i korisnicima Gradskog groblja Varaždin. Posjetitelje potiče na obilazak jednog od najljepših europskih groblja tematski osmišljenim rutama, istovremeno nudeći korisne servisne informacije  posjetiteljima, ali i građanima Varaždina. 

Aplikacija je besplatna za korisnike, a može se preuzeti na Internet stranicama Parkova, putem QR koda na info punktu na Gradskom groblju Varaždin ili na AppStoreu ili Google Playu.

Gradska vrtlarija Parkova – nezaobilazno mjesto za svakog vrtlara

 
Stiglo je proljeće. Godišnje doba koje simbolizira novi život, rađanje, buđenje usnule prirode iz dubokog zimskog sna. Upravo to buđenje prirode ljudskom oku pruža ugodu različitim oblicima i žarkim bojama prvog proljetnog cvijeća, koje svojim profinjenim mirisima mazi ljudska osjetila njuha. 

Gradska vrtlarija Parkova d.d. je u Varaždinu već odavno prepoznata kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći bogat izbor najkvalitetnijeg bilja. I sve to po najpovoljnijim cijenama! Tamo vas spremno očekuju sa širokim asortimanom robe potrebnom za vaše vrtlarenje.

4 električna vozila za potrebe održavanja

Krajem 2016.godine je u zgradi na kojoj se nalazi sunčana elektrana postavljena punionica za električna vozila, kao nastavak zelenih projekata iz Parkova. U njoj će se puniti 4 električna vozila, nabavljenih uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sa 40%.

Glavni ciljevi ovog projekta Parkova d.d., a za koji su dobivena sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, su zaštita okoliša i očuvanja kulturne baštine groblja, smanjenje emisije štetnih plinova u okoliš, ušteda goriva, smanjenje onečišćenja okoliša, eliminiranje mogućnosti zagađenja tla i podzemnih voda procjednim vodama koje može nastati nakon prolijevanja goriva iz spremnika ili prolijevanja ulja i goriva iz radnih strojeva, smanjenje troškova održavanja voznog parka na groblju, smanjenje buke na groblju, povećanje efektivnosti rada i povećanje kvalitete komunalne usluge za građane.

Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Ostale usluge
Facebook