• Vrtni centar 3
  • Vrtni centar 2
  • Vrtni centar 1

> Početna > Prodaja > Vrtni centar

Vrtni centar

U današnjem ubrzanom tempu života čovjek u prirodi traži smirenje. Zelenilo i cvijeće stimulativno djeluje na čovjeka, pa si upravo takvo okruženje on želi izgraditi i u umjetnim, gradskim uvjetima. 

Vrtovi i okućnice nisu samo mjesta za opuštanje i uživanje u prirodi, već i oličenja svojih vlasnika. Kako i čime urediti vrt ili okućnicu, individualna je stvar i svatko ima različit ukus i želju. Ukoliko razmišljate o uređenju, a ne znate kako, idealna destinacija za vas je Gradska vrtlarija Parkova u ulici Gustava Krkleca b.b.. 

Gradska vrtlarija Parkova je u Varaždinu već odavno prepoznata kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći kvalitetno bilje za uređenje svoje zelene oaze, uz stručne savjete stručnjaka Parkova, i sve to po najpovoljnijim cijenama. 

U Gradskoj vrtlariji ćete na jednom mjestu pronaći bogatu ponudu raznolikih biljnih vrsta i pratećeg asortimana, a stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u hortikulturi će Vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru te Vam udijeliti i besplatan savjet oko sadnje i održavanja bilja kojeg odaberete. Ono što Gradska vrtlarija pruža svojim kupcima je prije svega kvaliteta bilja proizvedenog iz vlastite proizvodnje po vrlo pristupačnim cijenama čime je i poznata u široj okolici. U ponudi je široki asortiman raznovrsnih sadnica listopadnog drveća i grmlja, crnogoričnog bilja za žive ograde, krizantema, multiflora, sezonskog bilja, sobnog bilja, trajnica te ostalog popratnog asortimana. Kolekcija bilja svake godine upotpunjuje se novim biljkama. 

Gradska vrtlarija Parkova nalazi se na adresi Gustava Krkleca bb u Varaždinu a više informacija možete dobiti na email adresi vrtlarija@parkovi.com ili na broju telefona 042 330 082.

Radno vrijeme Gradske vrtlarije je radnim danom od 07 do 18 sati, subotom od 07 do 13 sati.
Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Pritužbe, prigovori, reklamacije upiti
Facebook