• Projektiranje

> Početna > Prodaja > Hortikulturno projektiranje

Hortikulturno projektiranje

Posljednjih godina porasla je svijest ljudi za kvalitetnim hortikulturnim rješenjima poslovnih i stambenih prostora. Tako danas, ne samo da se investitori prije izgradnje građevina konzultiraju sa stručnjacima za krajobraznu arhitekturu, već i privatne osobe sve češće prilikom uređenja svojih okućnica traže savjete stručnjaka.
 
Shvatimo li okoliš poslovnog prostora kao jedan od faktora koji utječe na image tvrtke, a okućnicu produženom sobom na otvorenom u kojoj, za toplijeg dijela godine, provodimo veliki dio svoga vremena, vidljiva je važnost njihovog planskog uređenja.
 
Kvalitetna i stručna projektna rješenja: idejne skice, fotosimulacije i trodimenzionalne vizualizacije prostora, i hortikulturni planovi sadnje krajobraznih arhitekata, temelj su za izgradnju suvremenog vanjskog prostora, odnosno zelene površine koja sa građevinom (stambeni objekt, poslovni) i okolnim ambijentalnim, krajobraznim vrijednostima oblikuje jedinstvenu i međuovisnu estetsko i funkcionalnu cjelinu.
 
Upravo zbog važnosti kvalitetnog hortikulturnog uređenja Parkovi nude objedinjene usluge planiranja i izgradnje zelenih površina pod stručnim nadzorom - od idejnih skica, hortikulturnih planova sadnje do izvedbe okoliša stambenih zgrada, dječjih igrališta, sportskih terena, travnatih površina, okućnica, parkova, rotora, drvoreda i ostalih zelenih površina.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas radnim danom od 07 do 15 sati na broj telefona 042 332 776 ili na e-mail zelenepovrsine@parkovi.com
Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Pritužbe, prigovori, reklamacije upiti
Facebook